| Autor |
Zpráva |
Wawer Rewold Moderator

Založen: 25.10.2008 Příspěvky: 4369 Bydliště: Omicron Persei 8
|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:18 Předmět: Hospoda U dvou Herů - otevřeno NONSTOP |
|
|
Pojďte si povídat o vašich strastech a trápeních, o filozofických otázkách, o fotbale, prostě jako v hospodě Otevřeno každý den od devíti, příjemná atmosféra, skvělá společnost!
VŠICHNI JSOU VÍTÁNI
Menu:
Alkoholické nápoje
Piva:
Gambrinus 10°
Staropramen 10°
Plzeňský prazdroj 12°
Budvar 10°, 12°
Budvar kroužek (správně připomněla sevcte )
Ostravar (neznám ale nechal jsem to přivést na přání kubislava )
Kozel 12°
Kozel tmavý
Radegast
Frisco
Pardál
Vína:
Bílé víno
Červené víno
Růžové víno (na přání aiscise )
Destilované nápoje:
Rum
Peprmint
Slivovice
Vaječný koňak
Finská vodka
Absinth
Tequilla
Gin
Polar
Jelzin
Jack Daniels
Jameson
Nealkoholické nápoje
Coca Cola
Sprite
Fanta
Ledový čaj
Káva
Majitelé: Wawer Rewold, Mig
VIP hosté (štamgasti): moovie, rubi, katschaba, sevcte, fross
Jestli chcete být také štamgasti prostě sem občas zajděte
Přejeme příjemnou zábavu!
Naposledy upravil Wawer Rewold dne st květen 13, 2009 09:18, celkově upraveno 44 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mig Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:20 Předmět: |
|
|
Přidej do menu i colu jsou tu ještě lidi co nesmí pít alkohol . _________________ Kdo neblije, pije pod svoje možnosti.
Naposledy upravil mig dne út září 29, 2009 21:16, celkově upraveno 2 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wawer Rewold Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:20 Předmět: |
|
|
Dobře dobře.
A co si dáš ty? Nebudeš na suchu ne?  _________________ Znám Fernet, Rum, Vodku, Tequillu, Slivovici a dalších 47 druhů alkoholu, co by Miga rozsekaly! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mig Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:23 Předmět: |
|
|
Jasně že ne DÁM SI GAMBRINUS  _________________ Kdo neblije, pije pod svoje možnosti.
Naposledy upravil mig dne po září 28, 2009 17:02, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wawer Rewold Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:25 Předmět: |
|
|
No dobře máš ho mít
Jinak teďkon jsme probírali s kámočema v hospodě osud lidstva a dobrali jsme se k tomu že aby mohlo lidstvo přežít, musí se spojit se strojema. Jinak bych to neviděl  _________________ Znám Fernet, Rum, Vodku, Tequillu, Slivovici a dalších 47 druhů alkoholu, co by Miga rozsekaly! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mig Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:26 Předmět: |
|
|
To máš namysli jako si stroje namontovat do těla ? Aby z nás byly terminátoři ?  _________________ Kdo neblije, pije pod svoje možnosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wawer Rewold Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:28 Předmět: |
|
|
Ne mám namysli nanotechnologii a tak prostě vylepšování lidskýho těla. Konec konců lidský tělo je taky stroj v mnoha ohledech dokonalý ale zase v mnoha ohledech s chybami. A ty můžou být osudný _________________ Znám Fernet, Rum, Vodku, Tequillu, Slivovici a dalších 47 druhů alkoholu, co by Miga rozsekaly! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mig Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:30 Předmět: |
|
|
No tak na to si ještě počkáme. Nanotechnologie co já vim je zatim v plenkách. _________________ Kdo neblije, pije pod svoje možnosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wawer Rewold Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:32 Předmět: |
|
|
To jo ale prý už na tom makaj že prej chtějí předělat nějakej vir kterej by se dal programovat a dal by se naprogramovat na cokoliv třeba na zničení jinýho viru jako je třeba HIV _________________ Znám Fernet, Rum, Vodku, Tequillu, Slivovici a dalších 47 druhů alkoholu, co by Miga rozsekaly! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mig Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:35 Předmět: |
|
|
Zrovna dneska jsem někde čet, že se někde povedlo nějakym virem zničit vir HIV ale jen v laboratoři. _________________ Kdo neblije, pije pod svoje možnosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wawer Rewold Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:42 Předmět: |
|
|
No jo v laborce se toho povede hromada ale v reálný situaci to je jinej oříšek.
Teď jsem si vzpomněl na moovie s tim jejím koněm že jsem na něm dneska jel a spadl. Ještě že se mi nic nestalo. Nesnášim koně! _________________ Znám Fernet, Rum, Vodku, Tequillu, Slivovici a dalších 47 druhů alkoholu, co by Miga rozsekaly! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klenotka Moderator

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 713 Bydliště: Severozápadní Čechy
|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:45 Předmět: |
|
|
Fantu, prosím
Konečně Off-topicové téma. I když OT v jiných tématech to asi nezabrání
Každopádně - nehrál si někdo z adminů či moderů s administrací? Nemohla jsem se kolik dní přihlásit Děsný absťák Nebralo mi to heslo a při žádosti o poslání hesla mi to řeklo, že prý neexistuju  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mig Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:46 Předmět: |
|
|
Tak moderátor ti s tim těžko něco udělá no já jsem tady už několik dní skoro permanentě a ničeho jsem si nevšim .
ps: proč si s náma nedáš pivo ? Máš to daleko domu a bojíš se že nedojdeš ?
Wawer Rewold: njn koně jsou někdy svině mám kamarádku co jednou kůň schodil a pak ještě nakopnul. Pak se bála jezdil, ale ted už zase myslim jezdí. _________________ Kdo neblije, pije pod svoje možnosti.
Naposledy upravil mig dne po listopad 17, 2008 01:47, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wawer Rewold Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:47 Předmět: |
|
|
Fantu? No jak je libo
To nevím. Žádnýho admina jsem tady dlouho nezahlídl a to jsem tady docela často. Ale tohle se mi stávalo na jiných forech nevim čím to _________________ Znám Fernet, Rum, Vodku, Tequillu, Slivovici a dalších 47 druhů alkoholu, co by Miga rozsekaly! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klenotka Moderator

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 713 Bydliště: Severozápadní Čechy
|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:52 Předmět: |
|
|
Nepiju pivo. Nemám moc ráda alkohol - a když si někdy trochu dám, tak to dopadne blbě
Já vím, že moderátor nemůže do administrace Ale někde na něco blbě kliknout se může stát i těm nejlepším z nás.
Anyway...jsem zpět  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wawer Rewold Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:54 Předmět: |
|
|
No vidíš taková velká věc že jsi se vrátila a ty si nedáš ani nic alkoholickýho...
Jinak jaktože nemáě moc ráda alkohol? A když už piješ tak co? Abych to mohl přidat do menu  _________________ Znám Fernet, Rum, Vodku, Tequillu, Slivovici a dalších 47 druhů alkoholu, co by Miga rozsekaly! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mig Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:54 Předmět: |
|
|
To já taky moc nepiju . Nemám rád lidi co například se mnou choděj do posilky a hned po posilce jdou na pivo. To je pak jako by ani necvičili když si po tréninku daj alkohol. _________________ Kdo neblije, pije pod svoje možnosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wawer Rewold Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:56 Předmět: |
|
|
To bych spíš řekl že když se někdo učí a pak pije alkohol jakoby se neučil O posilívání toho ale moc nevím. Já akorát zavodně hraju florbal a tam rozohdně neposiluju nic  _________________ Znám Fernet, Rum, Vodku, Tequillu, Slivovici a dalších 47 druhů alkoholu, co by Miga rozsekaly! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mig Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 01:59 Předmět: |
|
|
Tak při sportech jako je florbal nebo fotbal je posilování spíš mínus co jsem slyšel. Přeci jen potřebuješ být rychlej a mít výdrž a to s masou svalů na sobě moc nejde . _________________ Kdo neblije, pije pod svoje možnosti.
Naposledy upravil mig dne so říjen 31, 2009 02:48, celkově upraveno 2 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wawer Rewold Moderator

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 02:03 Předmět: |
|
|
Já rozhodně na sobě žádnou masu svalů nepozoruju možná tak v kouzelným zrcadle
Asi už pujdu spát tak jestli tu ještě budeš tak pak pozhasínej a zamkni aby nám sem nelezli pobudové  _________________ Znám Fernet, Rum, Vodku, Tequillu, Slivovici a dalších 47 druhů alkoholu, co by Miga rozsekaly! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|